Се тресеше како лист – буквално измрзна од студ (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во турскиот фудбалски куп Фатих Караѓумрук со 5-4 после продолженијата го совлада тимот на Коњаспор. Освен што беше атрактивен натпревар со дури 9 гола, средбата беше маркантна и поради тоа што италијанскиот голман Емилијано Вивиано се тресеше од студ како лист, очигледно буквално измрзнат.

Еве го и видео-пресекот од овој натпревар.