Сарма од Сител ќе ги направи „сарма“ и бодигардите за да земе изјава од фаќачот на крстот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во обид да земе изјава по фрлањето на крстот, новинарот на Сител Александар Спасовски – Сарма влезе во физичка пресметка со обезбедувањето кое не му дозволи да се доближи до човекот кој го фати крстот. Што им беше филмот на тие од обезбедувањето да не го пуштат, само тие си знаат, ама Сарма е ќибритлија.