Карли тврди: Имав секс со машка кукла и беше неверојатно (видео)

Карли Скиортино од Њујорк, секс колумнистка за престижните Vogue и Vice, го доби на тестирање Габриел, првата машка кукла за секс во светот.

Габриел е изработен со реалистичен изглед, а по порачка може да изгледа по желба на нарачателот. Неговиот полов орган доаѓа во опуштена и еректирачка верзија, а постои опција и да се загрее. Тоа би ги спречило потенцијалните проблеми и непријатности, бидејќи телата на куклите обично се доста ладни, вели Mirror.

Карли вели дека пенисот е прилично стварен, со вистински срамни влакна, тврд однатре и помек однадвор. Еве го и целиот документарец за нејзиното искуство.