Сара вели – „Лажев“: Ново од Мејс во тандем со Пејчин на гитара


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Музиката е на Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски, текстот на Сара Мејс, а аранжманот на Дамјан Пејчиноски и Бојан Трајкоски.

Вокал: Сара, гитара: Дамјан, бас: Горан Гешовски-Гешо, перкусии: Зоран Јагоридовски и Сара Мејс. Видеото е дело на Ѓорѓи Вацев и Пеце Здравковски.