Само за полнолетни: Палави девојки „како од мајка родени“ се разладувале на среде пат во Котор


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Целосно голи млади девојки „грабнале“ противпожарно возило во Котор за да се разладат од силното сонце.

На јадранската магистрала во близина на Котор вчера возачите останале во шок од неверојатната глетка. За среќа не станува збор за некоја несреќа или трагедија, на овие големи горештини туку поради неклку голи девојки кои се полевале со вода на среда патот.

Сообраќајот по магистралата на кратко бил во прекин додека трите голи девојки на силното сонце и многу топлото време со црево од пожарната се полевела со вода.

Поради оваа глетка на случајните минувачи сигурно им било уште пожешко на ова толло време.