САМО ВИСТИНСКИТЕ КРИМИНАЛЦИ ЗНААТ ЗА ОВОЈ ТРИК: Како да се ослободиш од лисици со лименка Кока Кола!

Видеото е објавено на Јутјуб од група која се нарекува Луди руски хакери. Колку е трикот успешен не сме пробале, и се надеваме дека ќе немаме прилика да го испробаме. Ако некој има такво искуство, нека сподели со нас…