Не, ова само во Македонија: „Македонија пат“ на терен против голомразица


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Оскар за издржливост на оној со лопатата кој „си ја брка работата оти така му рекол претпоставениот“.