Вебкафе

Руско сообраќајно лудило во зимски услови (видео)

Во неколку наврати досега ви пренесовме дел од руските сообраќајни глупости и незгоди предизвикани од несовесни и невнимателни возачи. Еве уште едно компилациско видео парче, овој дел од руското сообраќајно лудило во зимски услови.

Advertisements
To Top