Славни

Роналдо како пресек за мускули од учебник по анатомија

Типов дефинитивно владее стравично добра дефиниција на мускули. Истата е производ на спартански посветено вежбање во теретана, па кога ќе го видите Кристиано Роналдо како вежба, добивате претстава како да гледате пресек на мускули од учебник по анатомија.

Асот на италијанскиот шампион Јувентус уште еднаш потврди дека е најподготвениот светски фудбалер. Покрај генетиката, сепак, најголема заслуга за ваквата дефиниција на телото има самиот Роналдо и неговата посветеност кон вежбањето.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Може да се каже дека тешко постои некој друг фудбалер на светот кој толку многу од времето го минува во сала за вежбање. 34-годишниот Кристиано поради спартанскиот стил на живот и долгите посети на теретана има тело со кое може да се гордее. На неговото тело се оцртуваат и забележуваат сите мускули кој ги има човекот.

Тој е горд на својот изглед и не се воздржува да го покаже тоа.

To Top