Роналдо, друже, на што спадна за пусти пари…


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Саудиска Арабија го славеше денот на независноста,. По тој повод, интерна прослава за празникот организираше и фудбалскиот клуб Ал Наср во која го вклучи и најплатениот фудбалер во историјата, Кристиано Роналдо, чиј трансфер во нивниот дрес тежеше 500 милиони долари. Се појави со сабја и традиционална облека.