Ринг девојка за која мажите сонуваат: Таа нема проблем да се соблече гола!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Гајана Богдашарјан е ринг девојка за која сонуваат многу мажи ширум светот. Особено во Русија, со оглед на фактот дека таа е од Москва и примарна професија и е да биде модел.

Шетањето по рингот е само додатна работа за Гајана. Таа никако не може да побегне од камерите и секој нејзин чекор во рингот внимателно се следи.

Како и нејзиниот Инстаграм кој изоболува со експлицитни фотки, бидејќи ринг девојката нема проблем да се соблече гола.

@gayana_life #ringgirl #ofs #ofs10

A video posted by Gayana Bagdasaryan (@gayana_model) on

???#ofs #ofs10 #mma #octagongirl #ringgirls @ofs.su

A video posted by Gayana Bagdasaryan (@gayana_model) on

GN?

A video posted by Gayana Bagdasaryan (@gayana_model) on

Have a nice Sunday ?

A photo posted by Gayana Bagdasaryan (@gayana_model) on

#backstage @gayana_life

A video posted by Gayana Bagdasaryan (@gayana_model) on