Резил во Аргентина: Па ова не го прават ни аматери!

Ривер Плата со 2-1 го победи Белграно, но мечот го одбележа неверојатното промашување на фудбалерите на славниот аргентински клуб.

Имено, четворица фудбалери на Ривер Плата излегоа сами пред голманот на Белграно и замисете не успеаа да го совладаат. Погеднете!