Репортерската екипа на Скај Њуз ќе изгинеше во Украина – одвај извлекоа жива глава (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Екипа на Скај њуз го напушта Киев и има нова задача да оди во Буча да направи репортажа. Местото не е ништо посебно далеку, ниту пак посебно опасно по дојавите од локалните извори. И тргнуваат за Буча.

На крај репортажата не се случува, а главниот успех на екипата е што сите се живи на крај од денот.