Рејвен Лин на Аруба за Sports Illustrated Swimsuit

Одамна е докажано и потврдено дека Sports Illustrated ги ангажира и анимира најжешките и најсексапилни убавици на современото доба за своите атрактивни едиторијали. Рејвен Лин е една од нив.