Реакциите од Гордон Ремзи секогаш кога ќе го послужат со лоша храна (видео)

Гордон Ремзи располага со цела лепеза на начини на изразување незадоволство и реакции на негодување кога ќе го послужат со лоши оброци со риба и морска храна.