Разбрал дека сопругата го изневерува , па на нејзиниот роденден ја почести со „филмско“ бркање од дома (снимка)

Сопругот очигледно имал време да си ги собере мислите и да ја „излади“ главата за да смисли ваква одмазда без да направи некој посериозен инцидент со евентуално физичко насилство. Видеото е на шпански, ама се разбира што е финтата, а изразите на нејзиното лице се најважни.