Растураат македонски песни: Јапонците „се напалија“ на нашата музика (видео)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Малку ги мешаат јазиците, веројатно некоја бугарска верзија на „Македонско девојче“ имаат слушано, ама битно – тоа е ТОА. Оној на тапанот гарант е самурај. 🙂

Што друго свират и пејат можете да ѕирнете ОВДЕ.