Радост за мажите: Провокативниот “underboob” предизвик зема сè поголем замав


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Од поливањето со студена вода, преку низа други бизарни и чудни Фејсбук и Инстаграм предизвици, овој, сепак, делува привлечно, барем од машка перспектива.

A photo posted by 王麗婷Chloe (@zzt.21) on

Се вика “underboob”, а поентата е девојката да ја покаже големината на своите гради со ставање на некој предмет под нив кои тие ќе го задржат со својата масивност. Па, лепезата на предмети се движи од обични пенкала, до цели книги. А мажите гарант уживаат во глетката.

A photo posted by Marta Platón (@martaplaton) on

Е сега, се наоѓаат и вакви „тролово“, за забавата да биде уште поинтересна. 😀