Радост која ќе ве разнежни до солзи – слепо и аутистично девојче прв пат допира гитара


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сета магија на светот за малата се случува кога ќе ги почувствува вибрациите од акустиката на гитарата. Зборови и описи не се потребни.