Пустошот и ужасот кој ги остави пожарот во околината на Велес низ фотографии


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


На Инстаграм изминатиов период интензивно се шират фотки од последиците, пустошот и ужасот кои ги оставипожарот во околината на Велес.

Првично тие беа објавени на официјалниот Инстаграм профил на Андреј Михајлов, кој редовно фотографира природа и див свет со што придонесува за поткренување на свеста за екологијата.