Филм / ТВ

Првиот официјален трејлер за последната сезона на Game of Thrones

Последната, осма сезона од веќе култната и планетарно популарна серија Game of Thrones, во продукција на НВО, започнува со прикажување на 14 април. Како официјална најава за тоа, во јавност беше објавен првиот официјален трејлер за истата.

To Top