Пронајден мртов прогонувачот на Сандра Булок


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Полицијата во Лос Анџелес објави извештај во кој пишува дека безживотното тело на Џошуа Џејмс Корбет е принајдено пред неколку дена во неговата куќа.

Полицијата пронајде мртво машко тело кое ја прогонуваше глумицата, Сандра Булок.

Тие дошле до куќата на Корбет да му упатат позив на суд, бидејќи ја прекршил условната казна, но тој ја затворил куќата и одбивал да им отвори. Полицијата по пет часа преговори, сепак влегла во неговата куќа, но тој веќе бил мртов.

Џошуа Џејмс Корберт како што се наведува починал од повреда која си ја нанел себеси. Не е познато кое оружје го употребил за себеси да си одземе животот, пишува Дејли Меил.

За потсетување, Корбет во мај изминатата година беше осуден на пет години условна казна, бидејќи ја прогонуваше Сандра Булок, а во 2014. година влњезе и во нејзниот дом, со машинка.