Вебкафе

Пробаа да ја стартуваат Лада која шест месеци киснеше на езерското дно (видео)

Рускиот тим од каналот Гараж 54 се прославија како креативни и иновативни експерти за автомобили.

Но, обидот да се стартува стара Лада Самара која шест месеци киснела на езерското дно и за нив беше предизвик. На големо изненадување, бидејќи автомобилот ја минал зимата во замрзнато езеро, се појави искра на свеќичките.

По ова се празнеше водата од просторот за мотор, додавање свежо масло и гориво.

To Top