Вебкафе

Девојка одлучи да нашминка компир и успеа во тоа (ВИДЕО)

Девојка на социјалната мрежа „Инстаграм“, чиј профил е заведен под името TikTok, објави кратко видео на кое е прикажано шминкање компир.

Нејзиното видео за кратко време кружеше по сите социјални медиуми и стана многу актуелно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TikTok (@tiktok) on

To Top