Пресно од легендата: Слушнете го новиот музички албум на Раде Шербеџија


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Актерската и музичка легенда Раде Шербеџија го издаде неговиот нов албум насловен „Не окречи се, сине“. Нема потреба од дополнителни описи – пуштајте, слушајте и уживајте. Комплетната листа на песни – ТУКА.