Прашање „од милион долари“, коментарот под фотката – „за сите пари“

Кога ќе прочитате вакви работи, сигурно се прашувате дали не беше подобро Марк Закерберг да почнеше на време да наплаќа за Фејсбук профили. Некои луѓе никако да разберат дека не е сè за на социјална платформа. 😀