Поздрав од Џамбазов до Бугарите: „Партиџано, тоа сме ние, вие сте тие другите“ (снимка)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓На неговиот настап во рамки на овогодинешното издание на „Виноскоп“ во Скопје, актерот и шоумен Игор Џамбазов, во лична преработка на познатата партизанска песна „Бела чао“, ги поздрави актуелните бугарски политичари.

„Партиџано, тоа сме ние, вие сте тие другите. Слави Трифонов и Кирил Петков, о бела чао, бела чао…”, пееше Џамбазов. Бујрум видеото…