Потерсене паркинг немате видено


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Нелсон Гинто отсекогаш имал проблем да најде паркинг место за својот автомобил во близина на неговата резиденција во Кавите, Филипини.

Се додека не дошол на идеја да го постави својот автомобил во тесен влезен простор. Автомобилот го собирало, но го блокирал преминот на другите.

Затоа Гинто дошол на идеја да изгради рампа по која неговата Хонда би се искачувала на доволна височина што луѓето би можеле да минуваат под неа.

Локалните власти утврдиле дека тој не прекршува никаков закон и му дозволиле да ја изгради конструкцијата.

Нашол решение, но недостаток е што се е крајно комплицирано и трае околу 3 минути.