Портите на земскиот рај се наоѓаат во Португалија


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Местото се наоѓа во близина на градот Лагоа, „пештерата со отворен покрив“ се вика Алгар де Бенагил и е популарна туристичка дестинација затоа што личи како парче од рајот донесено на Земјата.

2.5.benagil

2.5.benagil1

2.5.benagil2

2.5.benagil3

2.5.benagil4