Авто мото

Погледнете како полицаец на велосипед, го „лови“ прекршителот во Ламбурџини(видео)

Познато е дека Јапонците никогаш не се откажуваат, а ова е извонреден пример за тоа. Во видеото тоа е одлично прикажано.

Полицаецот ни на момент не се посомнева дали ќе го фати 600 – коњскиот Ламбурџини. А уште помалку за тоа кој е во автомобилот и дали ќе му наише казна. Тој тргна во лов со војот велосипед да го фати прекршителот кој помина на црвено светло. Ова се гледа навистина само во Јапонија.

To Top