Погледнете како џиновска змија усмртува прасе! (видео)

Во шиумите на Нигерија гигантска змија фати свиња од соседното село, а во следното видео можете да го видите исходот од средбата.

Целиот настан го снимија локалните жители, а во видеото може да се види како несреќното животно се бори за живот.