Поден мурал изработен од 13.000 монети

Тоња Тонерс, жена од Полска која живее и работи во Орегон, искористила повеќе од 13.000 парички со цел да креира прекрасни шеми на подот од нејзината куќа.

26-11-poden-mural2

За овој уникатен под таа искористила 13.00 парички и 10 кутии квалитетен лепак, дрвени додатоци и скапа епоксидна смола.

26-11-poden-mural1

За изработка на овој пот на Тоња и биле потребни неколку месеци.