Планинската импресија наречена Доломити – видео кое ќе ве остави без зборови


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Доломитите се еден од најипресивните планински карпести масиви кои восхитуваат со грандиозноста на своите каменести ѕидови кои се вечна инспирација за светските алпинисти и качувачи.