Славни

Пит и ДиКаприо во „Once Upon A Time In Hollywood“ од Тарантино

Бред Пит ќе му се придружи на Леонардо Дикаприо и како „тандем од соништата“ ќе бидат главната и моторна актерска сила во новиот филм на Квентин Тарантино со наслов „Once Upon A Time In Hollywood“.

Дејствието се одвива во 1969 година, а се однесува на кланот на Чарлс Менсон и неговата најпозната жртва Шарон Тејт.

Премиерата е закажана за 9 август 2018 година.

To Top