Пијано везија на „Nothing Else Matters“ – Вилијам Џозеф го чувствува дождот


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Меѓународно познатиот пијанист, композитор и продуцент, Вилијам Џкозеф, со одлична пијано преработка на фантастичната балада за љубовта и болката од култните Металика.