Славни

Песни кои „наполнија“ 20 години – ако памтите кога излегоа, вие сте дете од „старото кино“

Пред вас е мала компилација на најголемите хитови кои ја одбележаа 1997 година, а можеби сте подзаборавиле дека се толку стари.

My Heart Will Go On од Селин Дион, Everybody од Бекстрит Бојс се само дел од нив. Ако памтите кога излегоа премиерно, дефинитивно сте припадници на „старата школа“.

Advertisements
To Top