Перфекцијата на формациите при колективно вежбање кунг фу – импресивно!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Совршено правилните форми кои ги прават се гледаат од голема височина од птичја перспектива.