Видео

Пазарче во Вухан, Кина (снимка)

Печени глувци, лилјаци, кучиња, живи кокошки, некои други живи птици, кучиња затворени во кафези, кланици на улица, крв по асфалтот, се колат змии на лице место, тука се продаваат печени – а бе, кошмар и хорор. А луѓето си пазарат најнормално. И после имало коронавирус. Е па, имало.

To Top