„Партизанска“, Скопје, 2023 – каква Пиза, какви бакрачи!


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


На социјалната мрежа ТикТок е споделено трагикомично видео од семафор на булеварот Партизански одреди во Карпош кој е потпрен со бетонска плоча за да не падне.

– Македонска конструкција, братче. Гледај си ставил бетон за да го потпре семафорот. Слушај, каква кула во Пиза, гледајте го ова. Златен семафор тука во близина на салата „Борис Трајковски“, вие ќе одите во Пиза, дојдете тука да се сликате – говори Влатко Иљачев на својот профил на ТикТок.

@vladoilach♬ original sound – Vlatko Iljacev