Панорамска снимка: Еве како изгледа Сплит после стравичниот пожар (видео)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


ST Dron објави видео кое прикажува панорама од Сплит после пожарот, што е прилично трагично. Снимката е направена со дрон.