Памела Андерсон отворено за асексуалноста, групниот секс и сексуалните дејствија….


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Памела Андерсон, една од најпознатите Плејбој зајачици и популарната „чуварка на плажата“, со читателите на „Дејзд магазин“ ги подели своите сексуални искуства и откри дека ужива во романтиката.

Во интервју зборуваше за своето искуство во групниот секс, кој како што вели глумицата, и не оставило на неа посебен впечаток.

„Никогаш не сум учествувала во сескот во тројка или групниот секс, а да можам да кажам дека во прашање било позитивно искуство. Но за вкусовите не треба да се зборува. Сите мои љубовници едноставно беа премногу љубоморни“, наведува таа пренесува „Метри“.

Додава дека само еден нејзин љубовник не бил љубоморен, бидејќи мечтаел да ја види со друга жена.

„Звучи примамливо, но јас сум голем романтичар. Не уживам во сексот без љубов и предаденост“, истакна Памела Андерсон.

Не е баш воодушевена со статусот секс симбол кој е „наметнат“, бидејќи вели, „момците ве стават на пиедесталот и тоа вас ве изјалува и прави осамени“.

Во интервјуто зборуваше и за асексуалноста, па додаде дека минута низ тоа во некој период од нејзиниот жибот, и дека тоа можеби е последица од „технолошката доба во која живееме, или став од болест“.

Смета дека љуѓето премногу време минуваат покрај компјутерите, и дека во нив бараат се што им е потребно и дека тоа ги отуѓува од другите.

Памела Андерсон моментално е во врска со Адил Рамиј, со кој се запозна во 2017. година, а беше во бракот со Рик Соломон, Кид Роко и Томи Ли.