Вебкафе

Видео: Слон на патот… давајте ги бананите!

Ако возите низ Шри Ланка не е чудно да сретнете слон на патот, но внимавајте, бидејќи слоновите можат да ви побараат храна.

Видете како поминаа луѓето од ова видео… слонот им ги побара бананите, ако не ги дадат со добро, ќе си ги земе сам!?!

To Top