Падна на испит поради Роналдо, но го воодушеви светот (фото)

Кристиано Роналдо е еден од најдобрите фудбалери во историјата, има огромен број на фанови, а меѓу нив е и 15-годишниот Ахмет Набил.

Ахмет поради Роналдо падна на испит, но ги воодушеви сите фанови на Португалецот. Имено, тој на испит требало да пронајде француски збор за фотографија со животно.

Кога на ред дошол зборот „коза“, тинејџерот напишал – Роналдо.

Секако мислел на англискиот збор GOAT што значи коза, но е и кратенка за „најдобар на сите времиња“.