Овој трик ви гарантира долготраен и интензивен оргазам, а клучот е во самоконтролата!

Кога е во прашање сексот, веќе сто пати сте прочитале како не е најважно да доживеете оргазам и како во сексот треба да уживате без оглед на тоа дали ќе стигнете до врвот или не.

Понекогаш тоа едноставно е невозможно и тоа е сосема во ред, но постигнувањето оргазам сепак е еден од најдобрите чувства. Но, како тој оргазам да го направите уште подобра, интензивен и долготраен?

Тајната е многу едноставно и веројатно воошто не е тајна, а тоа е неколку моменти пред да доживеете оргазам, прекинете на помалку од една минута, а потоа продолжете.

Тоа би требало вашиот оргазам да го направи подолготраен, но и многу поинтензивен отколку да го пуштете првиот да се случи.

Сепак, колку и едноставно да звучи сето ова, некогаш знае да биде тешко да се контролира во жарот на страста. Но, ако некогаш сте се обиделе, знаете и самите дека тоа се иплаќа, зар не?