Оваа куќарка е негов нов дом – кога ќе ѕирнете во неа и вие ќе посакате иста таква (видео)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Остин Хеј е гимназијалец кој за себе си направи нешто извонредно и импресивно. Како и секој друг тинејџер, и тој сакаше да има свој сопствен интимен простор. Разликата меѓу него и другите тинејџери е фактот што тој реши да преземе нешто на своја рака за неговите неколку квадрати приватност.

Проектот го почна кога беше средно школо, а еве како изгледа денес неговата куќарка.