Ова се најлошите раскинувања: „Сакам да раскинеме, а бев и со твојата најдобра другарка“

Раскинувањата на врската никогаш не се пријатни, но постојат луѓе кои тоа знаат да го направат уште понезгодно. BuzzFeed ги собра најлошите искуства на несреќници кои им се растуриле врските. А меѓу нив има грозни и навистина грозни приказни.

„Дознав дека дечкото ме изневери. Прекинав со него само што разбрав за првото прељубништво, а подоцна дознав за уште три.

„Ме молеше да не го оставам, а јас викав на цел грас: Нема шанси, си ме изневерил на масата за пикник на игралиштето. А тој мртов озбилен ми рече: Тоа беше незгода, се лизнав и мојот алат влезе во неа.“

„Исто така ми рече: Никогаш не помислив дека Ти ќе ми раскиниш.“

„Бишиот дечко кој ме изневери ми рече: Е па, треба да размислиш со кого се дружиш, водев љубов со твојата најдобра пријателка“. Испадна дека тоа било една недела после матурската вечер, од која имам наши заеднички слики. На крајот ги изрежив сликите, затоа што на нив изгледам супер.“

„Ми прати порака: Би го поминал со тебе целиот живот, само да сакаш анален секс. Пет години подоцна, ми испрати порака во која ме молеше да се омажам за него, затоа што аналното повеќе не ми било толку важно.“

„Бев во врска со тип кој планираше да се оди на истиот факултет како и јас. Ми рече деак не знаел дали ќе ме изневери. После првиот ден на факултет ми рече дека не сака да прекинеме: Видов само една девојка која беше поубава од тебе.“

„Бев во врска на далечина. Кога прекинавме, ми рече: Ме чуди што толку долго траеше.“

„Рече: Жал ми е, но не можеме вака повеќе. Женами ми рече дека нема вака да оди.“

„Гледам како мојата мачка те гледа, но животните чувствуваат работи кои луѓето не можат. Затоа ќе и верувам на мојата мачка.“ Гласела приказната на Ерика.

„Ми рече дека повеќе не му се допаѓам и дека се гледа со друга. Додаде дека би можеле некогаш на кафе, но јас не пијам кафе па тоа се сведи на тоа јас да му платам кафе кога ќе се сретнеме.“

„После долги години заедно, ми рече: Не можам повеќе да те гледам, воопшто.“

„Ти си она што го сакам, но не ми треба сега. Прекина со мене со помош на стихови од Coldplay. Не го ни сфатив нивното значење, се додека не ги слушнав.“

„Седеше покрај мене, и ми рече да го погледнам мобилниот. Таму имаше порака: Мислам дека треба да прекинеме“

„Чекав да поминат испитите, затоа што мислев дека раскинувањето ќе влијае на твоите оцени, но не можам повеќе. Немој да плачиш, грда си кога плачиш. Не само што ги положив испитите, дури и ми е подобро без него.“

„Забавувај се со типови со кои ќе го пребродиш раскинувањето. Јас знам дека ќе бидам со девојки.“

„После секс длабоко воздивна и рече: Повеќе физички не ме привлекуваш. Кога пробав да станам, ме задржа и гушна. Како мене да ми се галеше со тип кој ми рече дека не го привлекувам.“

„Не знам што сакам, ама знам што не сакам, тебе. Ми рече дечкото со кој бев 2 години, два дена откако разбрав дека ме заразил со мононуклеоза.“

„Ми рече дека сакал само да излегува и да се забавува без да чувствува дека ме изневерува.“

„Се сексавме и после раскинувањето, а тој не сакаше да стави кондом. Го прашав дали мисли дека сега е момент да ризикуваме бременост, а тој одговори: Можеби баш тоа ми треба.“

„Подобра си во играта Гитар Хиро, и поради тоа не се чувствувам како маж.“

„Се надев дека не те уништив за следниот дечко. Потоа се поздрави со мене и ми рече: Ми беше драго да соработувам со тебе.“