Вебкафе

Ова не е луто, ова е дрога: Најбесното надјадување пеколно лути пиперчиња (видео)

Овие веројатно имаат сусијат на јазиците и некој неуништувачки желудник, со оглед на тоа која жестока лутина ја поднесуваат.

Почнаа со „скромни“ 3.000 сковили (единица мерка за лутина), а двајца од нив дотуркаа до вулкански жешка лутина од 1,5 милиони сковили. Ние не можеме ни да си замислиме колку е тоа луто.

Advertisements
To Top