Ова куче понекогаш заборава колку е големо (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Големото куче мисли дека и понатаму е мало створење кое може да му седне во скутот на газдите. Алјаски маламут е големо мили куче кое и понатаму расте, но понекогаш заборава колку е всушност голем. Неговите газди уживаат во неговите прегратки, а тој им е најголем галенк во нивниот дом.