Видео

Ова БОЛЕШЕ: Што му требаше да го чепка коњот?!

А убаво му велеа – „не го допирај коњот“. Ама кој да ги послуша. После ова видео, посериозно ќе го сфаќате муабетот кога некој ќе ви рече „не го задевај животното“.

Advertisements
To Top