Оти да не, маркетинг си е маркетинг


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Башка, конвертибилни се, можеш во денари да ги платиш, па веројатно во долари да ги конвертираш, барем според знакчето. 😀